Úvod 5 Akce a novinky 5 Mandolíny a banja pro každého

Mandolíny a banja pro každého

Dub 8, 2022 | Akce a novinky

 

Přivítejte mandolíny KENTUCKY a banja ROVER – kvalitní nástroje pro profesionální i začínající hráče!

Pokud patříte k milovníkům country, bluegrass či folku a srdce vám zaplesá při rozezvučení strun těchto nástrojů, neváhejte ani minutu a přijďte si zahrát do obchodního domu CMI plaza v Hradci Králové ještě dnes!

 

 

Kentucky KM-855

Celomasivní ručně vyráběná mandolína ze série Artist určená pro pokročilé hráče. Horní deska je z výběrového masivního německého smrku, zatímco luby a záď jsou z masivního žíhaného alpského javoru. Včetně luxusního polstrovaného povlaku.

31.990 Kč

 Zjistit více 

 

 


 

Kentucky KM-500

Celomasivní mandolína ruční výroby ze série Artist. Perfektní pro pokročilé hráče. Horní deska z výběrového masivního německého smrku, luby a záď jsou z masivního žíhaného alpského javoru. Nástroj nabízí čistý a jasný tón a bohatý, dřevitý zvuk, který se s věkem ještě zlepšuje. Včetně kvalitního polstrovaného pouzdra.

16.990 Kč

 Zjistit více 

 


 

Kentucky KM-156

Celomasivní mandolína ze série Standard za překvapivě skvělou cenu – perfektní pro středně pokročilé hráče. Horní deska je z masivního německého smrku, zatímco luby a záď jsou z masivního alpského javoru. Včetně polstrovaného pouzdra.

11.990 Kč

 Zjistit více 

 


 

Kentucky KM-120 Army Navy Special

Speciální edice celomahagonové mandolíny inspirované designem populárním během první světové války. Kompaktní, dostupná a vysoce odolná mandolína s unikátním a velmi příjmeným tónem. Cenově dostupný nástroj pro začátečníky či amatéry. Perfektní i do tradiční americké či keltské hudby.

5.990 Kč

 Zjistit více 


Rover RB-25

5strunné banjo z řady Student. Vysoce kvalitní nástroj s profesionálním typem rezonátoru nabízející vyšší hlasitost. Rychlý mahagonový krk je osazen přesnými pražci. Včetně nylonového pouzdra.

7.990 Kč

 Zjistit více 

 


 

Rover RB-20

5strunné banjo nabízející za atraktivní cenu mnoho profesionálních vlastností. Je to banjo typu Open Back s 11″ blánou Remo, rychlým mahagonovým krkem s nastavitelnou výztuhou a integrovanou, kompozitovou obručí. Struník ve vintage stylu je nastavitelný. Včetně nylonového pouzdra.

6.990 Kč

 Zjistit více