Úvod 5 Akce a novinky 5 BEALE – dechové nástroje pro začátečníky

BEALE – dechové nástroje pro začátečníky

Led 20, 2022 | Akce a novinky

Přinášíme vám několik novinek ze světa dechových nástrojů pro naprosté začátečníky.
B trubky, trombóny, klarinety, příčné flétny a saxofony od výrobce BEALE nabízejí kvalitní zpracování i zvuk za více než příznivou cenu!

 


 

BEALE TR 200

B trubka pro začínající a mírně pokročilé trumpetisty. Nabízí vřele znějící zvuk a je skvělá do jakéhokoliv hudebního stylu. Tělo je vyrobeno z kvalitní mosazi, zatímco hlavní trubka a ozvučník jsou z růžové mosazi. Je vybavena velmi kvalitními monelovými písty a slidy na 1 a 3 pístu pro zvýšení spolehlivosti a lepší dynamickou hratelnost. Součástí dodávky je pouzdro, kvalitní postříbřený nátrubek 7C, olej na písty, vytěrák a čistící hadřík.


 

BEALE TB 200

Tenorový trombon s mosazným tělem, úzkým vrtáním 13,4 mm a povrchovou úpravou ve zlatolaku. Nabízí skvělý chod slidů, perfektní zpracování a skvělou intonaci. Je dodáván spolu s nátrubkem 12C, leštícím hadříkem, olejem na snížce a s tvrdým tweedovým pouzdrem, které jej perfektně ochrání při cestování.


 

BEALE CL 200

Školní model klarinetu. Korpus je vyroben z dřevěného kompozitu, který nabízí zvukové vlastnosti dřeva, ale vyšší odolnost proti vlhkosti. Mechanika nástroje je postříbřená. Ocelová pérka jsou italská a podlepky kožené. Součástí dodávky je vytěrák, mazadlo na korky, držák plátku a také krásně vypadající a perfektní ochranu nástroje zajišťující pouzdro.


 

BEALE FL 400

Příčná flétna s otevřenými klapkami určená pro pokročilejší hráče. Nástroj je v C ladění a je postříbřený. Jedná se o třídílnou flétnu s 16 otvory. Nabízí skvělý, pronikavý zvuk, výbornou dynamiku v celém rozsahu a přesnou intonaci. Součástí dodávky je i příslušenství pro údržbu nástroje a také krásně vypadající a perfektní ochranu nástroje zajišťující pouzdro.


 

BEALE SX 200

Klasický altový saxofon. Nabízí kvalitní provedení a výborný zvuk ze rozumnou cenu a je určen jak pro začínající hráče, tak i středně pokročilé. Tělo nástroje je vyrobeno z kvalitní mosazi a má povrchovou úpravu zlatolak. Nabídne italské kožené podlepky kláves, kvalitní americká ocelová pérka, nastavitelnou palcovou opěrku a přidanou Fis klapku. Součástí dodávky je vytěrák, mazadlo na korky, držák plátku, nastavitelný řemen na krk a luxusní pouzdro z foukané pěny.


 

BEALE TX 200

Studentský tenor saxofon nabízející nadstandardní zvuk i příslušenství pro všechny začínající saxofonisty. Tělo nástroje je vyrobeno z vysoce kvalitní mosazi a je potaženo zlatolakem. Nabízí perfektní chod všech klapek, možnost nastavení palcové opěrky či zavěšení na krk pro delší pohodlné nošení. Součástí dodávky je i tweedové pouzdro s kapsami pro další příslušenství, hubička a ligatura, mazadlo na kroky a vytěrák na údržbu nástroje.